Meer effect!!

Je hoeft niet 10 of nog meer parfums in je kast te hebben staan om goed te kunnen variëren met geur. Je kunt parfum namelijk op meerdere manieren dragen! Vaak zijn drie of vier parfums ruim voldoende om genoeg te kunnen combineren.

Het ligt ook aan de situatie, ben je aan het werk, ben je vrij, is het zomer of winter of ben je op vakantie, allemaal dingen die invloed hebben welk geurtje je kan gaan gebruiken.

Hier volgen enkele tips voor maximaal effect en optimale geurbeleving...

1) Varieer in hoeveelheid en manier van aanbrengen.
De hoeveelheid en de manier waarin je de parfum opbrengt, maakt al een verschil en kan meerdere effecten geven. Wist je bijvoorbeeld dat het sprayen over je huid of juist het met de vingertoppen aanbrengen (deppen) al een verschil in geurbeleving geeft? 
Probeer het maar eens uit... Start de komende dagen elke keer met een andere wijze, eerst met een subtiele spray, start de volgende dag met royale decadente sprays  en breng tot slot je parfum direct uit de flacon op je huid aan. De vluchtige topnoten komen met sprayen meer tot leven, daarintegen komt met het deppen of smeren juist de diepte van een geur tot haar recht.

2) Haar, kleding en of huid
Bodylotion zorgt ook voor een groot verschil, parfum blijft namelijk beter en langer hangen op een vettere huid. Voor een meer bescheiden of juist intiemer effect, kun je het beste je parfum opbrengen op je (warmere) huid, met een klein, kort spuitje subtiel achter je oren en/of in je decolleté bijvoorbeeld.

Je kunt natuurlijk je favoriete geur ook dragen als een voile. Denk hierbij aan luchtig verstuiven over je haar en je kleding waardoor het parfum heel lang en zacht om je heen blijft 'dansen' en dus ook de mensen om je heen zullen hier blij van worden. Parfum is namelijk nog langer in haar en kleding waar te nemen dan op de huid. Door de warmte van huid, vervliegt je parfum namelijk sneller. Elke keer als jij of je haar beweegt ruik je weer een vleugje parfum. Maximaliseer de beleving.

3) van ochtend tot avond
Breng je geur in "etappes" aan, zo kun je 's ochtends vroeg beginnen met een paar sprays van je favoriete parfum. Zo begin je de dag subtiel geparfumeerd. Gedurende de dag kun je natuurlijk 'bij-sprayen' voor de gewenste concentratie. De geurbeleving zal uiteindelijk intensiever zijn en de geur hecht hierdoor langer aan de huid.  

Wat dacht je van een parfumbad, 4-5 sprays in je badwater (zonder badschuim ed) creert een weelderig effect door het warme water, een ware welness beleving! letterlijk geparfumeerd van top tot teen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Impression Helmond | sitemap | rss