Geurlampen - Ashleigh & Burwood

Wat doet een geurlamp behalve een geurtje verspreiden?

Herkent u dit ook de geur van een natte hond of van de poezen, het konijnenhok wat verschoond moet worden of de afvoer op een regenachtige dag en natuurlijk de luchtjes van spruitjes, bloemkool, frituren, vis bakken en wat dan ook meer.

"Ongeëvenaard zuiveren en een heerlijke geur verspreiden met Ashleigh & Burwood"

Vervelend maar het hoeft niet. Met de geurlampen of zoals de Engelsen het zeggen: The fragrance lamps van Ashleigh  & Burwood zuiveren (99,9%) de lucht in uw woonruimte en als u dit wilt, voegen zij ook nog een aangenaam aroma toe aan uw huiskamer.

Hoe werkt het precies!

De oorsprong van de geurlamp gaat terug tot 1898 wanneer een Franse apotheker het katalytische verbranding systeem ontwerpt voor het zuiveren (steriliseren) van de lucht in ziekenhuizen. De originele aromalampen werden gemaakt van kristal of glas en maakte gebruik van dezelfde methode die nu nog wordt gebruikt door de Ashleigh & Burwood aromalamp: Diffusie door katalytische verbranding.

De katalytische brander vangt en vernietigt de aromamoleculen door het produceren van negatief geladen ionen en ozon. De reactie vindt plaats voordat de brander de schone moleculen parfumeert. In de jaren twintig kregen ontwerpers de opdracht een lamp te ontwikkelen voor particulier gebruik. De lampen die eerder werden gebruikt in diverse instanties kwamen nu in de privé woningen. 

De luchtverfrissers en kamersprays die hinderlijke geuren alleen maar maskeren, werden in snel tempo vervangen door de katalytische aromalampen die daadwerkelijk de luchtjes in huis, die afkomstig zijn van koken, huisdieren, roken en lichaamsgeuren verwijderen, de geur komt namelijk niet terug als u de geurlamp afsluit.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Impression Helmond | sitemap | rss