Atelier Rebul

Het home, body en skincare merk Atelier Rebul vestigde zich in 1895 vanuit Parijs als eerste apotheker in Istanbul. Vanaf nu mogen we ook in Nederland en Helmond ook van dit prestigueze merk gaan genieten. 

Het 126 jaar oude merk wat zijn farmaceutische kennis met Arabische essentiële oliën combineert is dé expert in parfums, huid- en lichaamsverzorging. Zo zijn al de producten van natuurlijke oorsprong en parabenenvrij. Atelier Rebul kan op die manier perfect voldoen aan de moderne behoeften en de hoogste individuele eisen van vandaag. 

WAAROM VOOR ONS KIEZEN? 
We vervaardigen huidverzorgings- en geurproducten sinds 1895. De kennis die we in die tijd hebben opgedaan, is nauwgezet overgedragen van generatie op generatie. Gebaseerd op onze tijdloze expertise, kiezen we de meest kwalitatieve en veilige ingrediënten voor je huid en ziel. We gebruiken geen chemicaliën zoals parabenen, minerale olie en ftalaat in onze producten en we ontwerpen het voor het hele gezin en elk huidtype om te gebruiken. 

Een stress-volle dag, een heftige/drukke werkweek, even een momentje voor jezelf, geen partner, geen kinderen, geen "negatieve" prikkels, gewoon even dat half uurtje dat je even nodig hebt om te ontstressen, om jezelf even "zen" te krijgen of gewoon om even te ontspannen omdat je dat gewoon fijn vind. De hoogwaardige producten en exclusieve geuren van Atelier Rebul creëren een comfortable sfeer waardoor jij al je zorgen even zult vergeten. Bij Atelier Rebul draait het om de kleine dingen in het leven die alles net wat mooier zullen maken. 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2022 Impression Helmond | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel