Over ons...

Bij Impression De GeurWinkel vindt u altijd een heerlijk cadeau op geurgebied.

Denk hierbij aan WoodWick®, Vellutier, geuren van Bridgewater, mistdiffusers van Esteban en één van de grootste collecties katalytische branders van onder andere Ashleigh & Burwood van Nederland, the Olphactory en Lacrosse fragrances.

u kunt bij ons ook terecht voor parfum voor jezelf, alle bekende geur(not)en in de hoogste kwaliteit en niet onbelangrijk BETAALBAAR!

Allemaal merken die staan waar Impression ook voor staat en dat is kwaliteit, eerlijkheid en exclusiviteit.

              TapParfum 
De parfums van Tapparfum worden gemaakt met de hoogste kwaliteit geuroliën. De geuren zijn (net als designerparfums) gemaakt van deels synthetische oliën en deels natuurlijke oliën. De Parfum bevat tot 40% bestandsdelen (geurolie). De resterende 60% is hoogwaardige kleur- en geurloze alcohol. Deze gradatie maakt het dat onze parfums gecategoriseerd worden als parfum.

Voor al onze parfums werken wij met geurnoten. Dit zijn fasen waarin een parfum zich kan bevinden. Een parfum kan 3 fasen bevatten, Top-, Midden- en Basisnoten. Ook wel de olfactorische Pyramide genoemd.
 

WoodWick®  crackles as it burns
WoodWick®, geurkaarsen die voorzien zijn van een houten wick ( lont ), WoodWick was in 1990 de eerste producent ter wereld en heeft hier ook patent op. Door de combinatie van vakmanschap met het beste van moderne methoden bieden WoodWick® kaarsen sterke, authentieke geuren en een exclusieve natuurlijke houten wick waardoor het rustgevende geluid van een knapperend vuurtje ontstaat. Elke kaars is zorgvuldig ontworpen door ervaren candle-makers met alleen hoogwaardige sojawas blends en eersteklas geuroliën. 


 

Vellutier®  Jewellers of Fragrance
Na jaren van zoeken naar de hoogste kwaliteit, werden kaarsen geboren waarvan de afwerking, het uiterlijk en de inhoud aan onze verwachtingen voldoen. Vellutier kaarsen zijn geurkaarsen waarin mondiaal design en elegantie op één plek samenkomen. Onze passie is om te zoeken naar echte juweeltjes, die geïnspireerd zijn door de perfectie van de natuur, ongewone plaatsen en charismatische verhalen. We hebben exclusieve en unieke kaarsen gemaakt die verandering aanbrengen in elke ruimte. Dit hebben wij kunnen bereiken dankzij de samenwerking met briljante kunstenaars en specialisten op het gebied van glasontwerp, houtbewerking en de geëerde meesters van de wereldparfumerie.

Ashleigh & Burwood, the Olphactory & Lacrosse
Katalytische branders zijn momenteel helemaal trendy en Impression-DeGeurWinkel heeft al jaren ervaring met de geurbranders van Ashleigh & Burwood, Lacrosse en the Olphactory, u krijgt hier dan ook advies dat bij dit unieke product past. De grootste collectie branders en geuren, van Lime & Basel tot Amber Leaves en van White Musk tot Fresh Linen, allemaal ruiken ze heerlijk. Maar smaken verschillen en daarom kunt u in onze winkel de geur altijd vooraf even ruiken.

 

Bridgewater
Met geurcollectie van Bridgewater Candles creëer je in een handomdraai een sfeer in je huis maar ook in je winkel. Bridgewater Candles biedt je een gevarieerde keuze in heerlijke geuren. Door het uitgebreide assortiment van Votive Candles, Candle Jars en Scented Sachets is het eenvoudig om je lievelingsgeur in huis te verspreiden.

 

 

Gifts & More
De leukste, liefste en mooiste cadeautjes voor elke gelegenheid, ben je geslaagd voor
school, zwemdiploma of je rijbewijs, ben je in de prijzen gevallen bij een wedstrijd, of ben je jarig? Maar het kan natuurlijk ook gewoon een dag zijn voor een "zomaar cadeautje" gewoon omdat het kan, of een kleinigheidje voor een bijzonder iemand. Cadeautjes voor elke gelegenheid en voor iedereen, jong en oud en niet te vergeten ook betaalbaar. Daar wordt je toch blij van!!

 

De GeurWinkel.nl  en ImpressionHelmond.nl zijn onderdeel van GeurGenoten. De WoodWick® Winkel, Ashleigh & Burwood Winkel, Vellutier winkel en TapParfum boetiek bij uitstek.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2021 Impression De GeurWinkel | sitemap | rss