Over ons...

Bij Impression De GeurWinkel vindt u altijd een heerlijk cadeau op gebied van geur.

Denk hierbij aan WoodWick®, Vellutier, geuren van Bridgewater, mistdiffusers van Esteban en één van de grootste collecties katalytische branders van onder andere Ashleigh & Burwood van Nederland, the Olphactory en Lacrosse fragrances.

U kunt bij ons ook terecht voor huidverzorging, het prestigieuze merk Atelier Rebul is een luxe merk en heeft 100% natuurlijke producten en dan natuurlijk parfum voor jezelf, alle bekende geur(not)en in de hoogste kwaliteit en niet onbelangrijk BETAALBAAR!

Allemaal merken die staan waar Impression ook voor staat en dat is kwaliteit, eerlijkheid en exclusiviteit.

                           TapParfum 
De parfums van Tapparfum worden gemaakt met de hoogste kwaliteit geuroliën. De geuren zijn (net als designerparfums) gemaakt van deels synthetische oliën en deels natuurlijke oliën. De Parfum bevat tot 40% bestandsdelen (geurolie). De resterende 60% is hoogwaardige kleur- en geurloze alcohol. Deze gradatie maakt het dat onze parfums gecategoriseerd worden als parfum.
Voor al onze parfums werken wij met geurnoten. Dit zijn fasen waarin een parfum zich kan bevinden. Een parfum kan 3 fasen bevatten, Top-, Midden- en Basisnoten. Ook wel de olfactorische Pyramide genoemd.


Atelier Rebul
  Het home, body en skcarein- merk Atelier Rebul vestigde zich in 1895 vanuit Parijs als eerste apotheker in     Istanbul. Vanaf nu mogen we ook in Nederland en Helmond ook van dit prestigueze merk gaan genieten. Het 126 jaar oude merk wat zijn farmaceutische kennis met Arabische essentiële oliën combineert is dé expert in parfums, huid- en lichaamsverzorging. Zo zijn al de producten van natuurlijke oorsprong en parabenenvrij. Atelier Rebul kan op die manier perfect voldoen aan de moderne behoeften en de hoogste individuele eisen van vandaag. 
 

WoodWick®  crackles as it burns
WoodWick®, geurkaarsen die voorzien zijn van een houten wick ( lont ), WoodWick was in 1990 de eerste producent ter wereld en heeft hier ook patent op. Door de combinatie van vakmanschap met het beste van moderne methoden bieden WoodWick® kaarsen sterke, authentieke geuren en een exclusieve natuurlijke houten wick waardoor het rustgevende geluid van een knapperend vuurtje ontstaat. Elke kaars is zorgvuldig ontworpen door ervaren candle-makers met alleen hoogwaardige sojawas blends en eersteklas geuroliën. 

 

Vellutier®  Jewellers of Fragrance
Na jaren van zoeken naar de hoogste kwaliteit, werden kaarsen geboren waarvan de afwerking, het uiterlijk en de inhoud aan onze verwachtingen voldoen. Vellutier kaarsen zijn geurkaarsen waarin mondiaal design en elegantie op één plek samenkomen. We hebben exclusieve en unieke kaarsen gemaakt die verandering aanbrengen in elke ruimte. Dit hebben wij kunnen bereiken dankzij de samenwerking met briljante kunstenaars en specialisten op het gebied van glasontwerp, houtbewerking en de geëerde meesters van de wereldparfumerie.

 

Ashleigh & Burwood, the Olphactory & Lacrosse
Katalytische branders zijn momenteel helemaal trendy en Impression-DeGeurWinkel heeft al jaren ervaring met de geurbranders van Ashleigh & Burwood, Lacrosse en the Olphactory, u krijgt hier dan ook advies dat bij dit unieke product past. De grootste collectie branders en geuren, van Lime & Basel tot Amber Leaves en van White Musk tot Fresh Linen, allemaal ruiken ze heerlijk. Maar smaken verschillen en daarom kunt u in onze winkel de geur altijd vooraf even ruiken.

 

Bridgewater
Met geurcollectie van Bridgewater Candles creëer je in een handomdraai een sfeer in je huis maar ook in je winkel. Bridgewater Candles biedt je een gevarieerde keuze in heerlijke geuren. Door het uitgebreide assortiment van Votive Candles, Candle Jars en Scented Sachets is het eenvoudig om je lievelingsgeur in huis te verspreiden.

 

 

De GeurWinkel.nl  en ImpressionHelmond.nl zijn onderdeel van GeurGenoten. De WoodWick® Winkel, Ashleigh & Burwood Winkel, Vellutier winkel en TapParfum boetiek bij uitstek.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2021 Impression De GeurWinkel | sitemap | rss